Online Opfriscursus Noodverlichting

Een update van de laatste wet- en regelgeving omtrent noodverlichting.

  • Deze cursus is te volgen vanuit je eigen huiskamer, er is dus geen reistijd
  • De cursus staat gelijk aan de standaard Opfriscursus Noodverlichting
  • Bespreek jouw eigen praktijkvoorbeelden met de trainer en vakgenoten
Online Opfriscursus Noodverlichting

Deel deze cursus:

Cursusomschrijving

We hebben de Opfriscursus Noodverlichting nu als online cursus beschikbaar gemaakt. Deze cursus kan je gewoon vanuit je eigen huiskamer volgen. Je hoeft er dus niet voor naar onze locatie in Velp te komen. Het is een digitale cursus en dit scheelt je dus ook reistijd. Let op: het is dus geen webinar, maar een echte cursus en na afloop krijg je een echt certificaat. Een online training is in deze tijd de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen, maar ook te denken aan je eigen veiligheid en die van anderen.

Cursusinformatie

Duur

1 dagdeel

Investering

99
(excl. BTW)

Tijdsduur

3,5 uur

Max. aantal deelnemers

8

Certificaat

Ja

Locatie

Online

Inhoud cursus

In deze online cursus krijgt je theoretische kennis weer een opfrisbeurt en leggen we de focus op praktijkcases waar je tegenaan kunt lopen. Er is ruimschoots tijd voor vragen en jouw eigen casus.

Voor wie is de cursus interessant?

Iedereen die zich bezighoudt met noodverlichting en graag een update van zijn theoretische kennis op het gebied van noodverlichting wil.

Studiebelasting

Omdat zitten achter een beeldscherm iets heel anders is dan een cursus in een leslokaal hebben we de content beheersbaar voor je gemaakt. De cursus duurt maximaal 3,5 uur, dit is inclusief tijd voor vragen. Vooraf sturen we je een mail met daarin een aantal vragen, zodat we de cursus voor kunnen bereiden op jouw persoonlijke input.

Ter voorbereiding op de cursus bieden we je de mogelijkheid om onze e-learningmodule nog eens door te lopen. Hiermee fris je alvast de theoretische kennis op. Tijdens de online cursus zelf kunnen we dan focussen op de praktijkcases.

Over de trainer

De trainer voor deze cursus is Herman Meeuwesen. Hij is al vele jaren specialist op het gebied van elektronische laagspanningsinstallaties, NEN 1010, NEN 3140 en noodverlichting in het bijzonder.

Ondersteuning na afloop

Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning na afloop van de cursus. Zo kun je met al je vragen terecht bij onze helpdesk (0800 326 67 82) en blijf je op de hoogte met onze nieuwsbrief. Vergeet je niet aan te melden voor een eigen specialistenpagina, waarmee je aan (potentiële) relaties kunt laten zien dat jouw bedrijf investeert in kennis en kunde.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Cursusinformatie

Duur

1 dagdeel

Investering

99
(excl. BTW)

Tijdsduur

3,5 uur

Max. aantal deelnemers

8

Certificaat

Ja

Locatie

Online

Inschrijven voor de cursus

Nu je theoretische kennis over noodverlichting updaten?

Cursisten vertellen

Wat cursisten over ons zeggen

9/10
"Uitleg cursus prima verzorgd, lunch prima, accommodatie super."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Ben 19-11-2021

Cursusdata

Online Opfriscursus Noodverlichting

Locatie: Online
Nog 8
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Online Opfriscursus Noodverlichting

Locatie: Online
Nog 8
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.