Home De Groot Installatiegroep

De Groot Installatiegroep

“De 8 jaar accuduur van Famostar is voor onze klanten de reden om Famostar te kiezen als de noodverlichting leverancier”

Aldus Martijn van Weerden de Groot Installatiegroep te Emmen.

De Groot Installatiegroep is een full service installatiebedrijf, en werkt aan de slimste werktuigbouwkundige, elektrotechnische en brandbeveiligingsoplossingen. Dat is onze passie. Onze bevlogen medewerkers en aandeelhouders werken al ruim 50 jaar samen in ons familiebedrijf.

Gestart als kleine installateur, uitgegroeid tot een grote organisatie en toch nog het gevoel van de installateur op de hoek. Een full service installatiebedrijf, actief in verschillende disciplines.

U kunt De Groot ook inschakelen voor service en onderhoud aan uw installaties. Door preventief onderhoud doen we er alles aan om storingen in installaties te voorkomen. 

'Vanuit de Groot werken wij met A-kwaliteitsproducten, dat zijn onze klanten van ons gewend. Door Famostar aan te bieden leveren we de klant nu een product dat optimale veiligheid levert. De lange garantietermijn van 10 jaar op de producten van Famostar is voor ons een bevestiging dat we onze klanten kwaliteit bieden. Dit levert, naast een kwalitatief goed product, ook nog eens een fikse besparing op voor onze klanten omdat dit een ronde scheelt met de vervanging van de accu en het daarbij behorende onderhoud.’

Gevolgde trainingen:

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting
Terug naar overzichtContactgegevens
Phileas Foggstraat 8
7821 AK Emmen

0591 – 61 33 44
emmen@degrootgroep.nl
https://www.degrootgroep.nl/


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.