Home Hellebrekers

Hellebrekers

Oplossingen die ertoe doen, nu én in de toekomst. Daar draait het om bij techniek. Daarom realiseert Hellebrekers voor haar klanten de techniek die hen helpt bij het realiseren van hun organisatiedoelstellingen.

Als technisch dienstverlener is Hellebrekers gespecialiseerd in totaaloplossingen voor proces- en gebouwinstallaties. Enerzijds ontwerpen, maken en beheren wij deze installaties. Anderzijds creëren we de software die nodig is voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van de installaties. Dit doen we vanuit twee business units: Water & leisuretechniek en industriële automatisering. De focus van water & leisuretechniek ligt op klimaatbeheersing en waterbehandeling voor leisure accommodaties zoals zwembaden, wellness resorts en sportcomplexen. Industriële automatisering richt zich vooral op besturingssystemen en software applicaties voor de maak- en procesindustrie, waaronder de machinebouw, de beton-/asfaltindustrie en andersoortige batch productie.

Hellebrekers bedient met ruim 225 medewerkers haar klanten vanuit vestigingen in Nunspeet, Oss, Alphen aan den Rijn, Haaksbergen en Temse (België). Als strategisch partner zijn wij volledig toegewijd aan onze klanten en werken we op daadkrachtige wijze continu aan optimale oplossingen voor hun vraagstukken.

Gevolgde trainingen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting
  • ​Specialist Inspectie Noodverlichting
  • Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting
  • ​Onderhouden
Terug naar overzichtContactgegevens
Marconiweg 28
8071 RA Nunspeet

+31 (0)88 - 4568 000
info@hellebrekers.nl
http://www.hellebrekers.nl/


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.