Home Hirdes Energie Techniek

Hirdes Energie Techniek

Hirdes Energie Techniek is een familiebedrijf dat al decennia lang constante kwaliteit levert. Wanneer u op zoek bent naar uitmuntend werk, een transparante werkwijze en een deskundige sparringpartner op het gebied van elektrotechnische vraagstukken, dan nodigen ze u graag uit om uw plannen met ze te bespreken.

Slim en efficiënt
Ze zijn niet alleen ervaren in het elektrotechnische werk zelf. Ook voor advies en constructief meedenken kan men bij Hirdes Energie echniek terecht. Zo beginnen ze iedere klus met een gedegen voorbereiding. Ze staan graag voor u klaar om uw wensen te vertalen naar een slimme en efficiënte oplossing.

Van vele markten thuis
Of het nu gaat om algemene utiliteitsbouw, het aanleggen van datanetwerken, renovaties, UPS-installaties, verlichtingsinstallaties, noodinstallaties (zoals rook/brand/ontruiming) of industriële installaties als schakelkasten: Hirdes Energie Techniek zorgt voor een perfecte oplevering!

Ervaren
Hirdes Energie Techniek is een modern, gecertificeerd bedrijf met betrokken en ervaren medewerkers. Door de jaren heen hebben we een enorme schat aan ervaring in de utiliteitsbouw opgedaan. Die ervaring zetten ze graag voor uw project in. U herkent ons oog voor kwaliteit, veiligheid en afwerking in ieder project.

Gevolgde trainingen

  • Inspecteren
  • Noodverlichtingsdeskundige
Terug naar overzichtContactgegevens
Witbolstraat 46
1032 LD Amsterdam

020-6652501
info@hirdes-energie.nl
https://www.hirdes-energie.nl


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.