Home JBTech Veenendaal BV

JBTech Veenendaal BV

De drieslag van JBTech
Zoals zon, maan en sterren onafscheidelijk aan elkaar verbonden zijn, hebben de brandmelder, het inbraakalarm en de telefooncentrale ook alles met elkaar te maken. En zoals je naar een en dezelfde lucht kijkt om dezelfde hemellichamen te zien, ga je ‘t liefst naar een en dezelfde onderneming om die drie afzonderlijke elementen te regelen. Zo simpel is het. JBTech kent alle installaties en datastructuur vanbinnen en vanbuiten. Of het nu gaat om elektrotechniek, telematica of beveiliging: JBTech Veenendaal is uw partner.

JBTech begeleidt complete trajecten
En wel van het prille begin tot de uiteindelijke oplevering. Niets zo vervelend als dat vervelende stopcontact, dat precies dáár zit waar u ‘m nooit had willen hebben. Of het netwerk dat op een veel te groot aantal gebruikers is ingericht. Nee, dat komt u bij JBTech niet tegen. Zij begeleiden complete trajecten, van begin tot eind. Voorkomt miscommunicatie. Wel zo gemakkelijk.

JBTech biedt volledige ontzorging
Hoe ze te werk gaan? Samen nemen ze de plannen door. Ze inventariseren de wensen en leggen die langs de meetlat van de mogelijkheden. Want ‘t moet natuurlijk wel kunnen. JBTech verzorgt vervolgens de installatie en blijven nadien graag betrokken bij het onderhoud. Op die manier hoeft u maar één ding te onthouden: Ik heb er geen omkijken meer naar. De diepere betekenis van ontzorging.

Gevolgde trainingen

  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Update noodverlichtingsdeskundige
Terug naar overzichtContactgegevens
Lunet 16
3905 NW Veenendaal

0318-506134
info@jbtech.nl
https://www.jbtech.nl


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.