Home Nieuws Cees & Bas!

Cees & Bas!

Cees & Bas!

Met trots maken wij bekend dat Cees Kennis zijn expertise voortaan met jou zal gaan delen namens het Kenniscentrum Noodverlichting. Vanwege zijn oneindige kennis over noodverlichting en veilig ontruimen hebben wij hem gevraagd jou op de hoogte te houden, jouw vragen te beantwoorden en te leren van jouw ideeën. Cees stelt zichzelf én zijn teckel Bas graag aan je voor!

"Het is officieel! Ik ben ontzettend vereerd dat het Kenniscentrum Noodverlichting mij gevraagd heeft mijn expertise met jou te delen. Hopelijk kan ik jullie succesvoller laten zijn in het adviseren en toepassen van noodverlichting, maar ook zelf geïnspireerd worden door jullie kennis uit de praktijk. Voortaan kun je met al je vragen bij mij terecht en zal ik jullie op de hoogte houden van de meest actuele ontwikkelingen in een alsmaar veranderende markt."

"O ja, en graag stel ik jullie ook voor aan mijn trouwe metgezel Bas! Hij is een 8-jarige teckel. Bas is ontzettend slim, maar soms toch ook wel wat ondeugend, nietwaar Bas?"

"Ik denk dat hij inmiddels net zoveel weet van noodverlichting als ik. Even kort nog iets over mijzelf: ik ben dus Cees Kennis, 38 jaar en woon samen met Bas in het aangename Velp. Stilzitten is niet voor ons weggelegd en dus maken we vaak mooie wandelingen op de Veluwezoom. Ik heb een opleiding hogere veiligheidskunde gevolgd met een specialisatie in noodverlichting. Vanaf mijn 23ste ben ik aan de gang gegaan met technische installaties. Ik vind de technische markt enorm fascinerend. De ontwikkelingen en innovaties blijven maar doorgaan, zo interessant! Verder vind ik het zeer van belang te onderzoeken hoe mensen nóg veiliger hun weg kunnen vinden in geval van nood. Hiermee verveel ik me nooit!"

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.