Home Nieuws Is noodverlichting verplicht?

Is noodverlichting verplicht?

Is noodverlichting verplicht?

Er staat weer een nieuwe video online met onze noodverlichtingsdeskundige, Herman Meeuwesen. In deze video behandelt Herman de veel gestelde vraag: Is noodverlichting verplicht? Welke wetten en regels komen er aan bod en waar staat dat dan precies? Krijg het antwoord op al deze vragen in de video met Herman onderaan de pagina.
 
Dit is alweer de tweede aflevering waarin onze trainer en noodverlichtingsdeskundige Herman antwoord geeft op een veelgestelde vraag over noodverlichting. Ken je Herman nog niet? Leer hem kennen in deze video waarin hij zich voorstelt.
 
Wil je alle video’s van Herman bekijken? Hier vind je het overzicht van de kennisvideo’s die we tot nu toe gemaakt hebben. Benieuwd wanneer we weer een nieuwe video plaatsen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of houd onze LinkedIn pagina in de gaten.

Meer over de wet- & regelgeving van noodverlichting vind je in onze Kennisbank. Er wordt bijvoorbeeld beschreven hoe het Bouwbesluit, de Arbowet en de Normen voor noodverlichting met elkaar in verband staan of wat adequate noodverlichting eigenlijk is.
 
Ben je op zoek naar meer verdieping van je kennis over noodverlichting? Vanuit het Kenniscentrum Noodverlichting geven we ook webinars en cursussen over bijvoorbeeld wet- & regelgeving, inspectie, installatie of onderhoud van noodverlichting.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Kenniscentrum Noodverlichting?

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.