Home Nieuws NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

In deze praktijkcursus draait het voornamelijk om sleutelen aan de noodverlichtingsarmaturen, het uitvoeren van controles en het oplossen van storingen. Je leert onderhoud uit te voeren aan armaturen van verschillende fabrikanten.

Voorbereiding cursus

Voorafgaand aan de praktijkcursus neem je deel aan een online toets, zodat iedereen die naar de praktijkdag komt goed voorbereid is. Deze toets kun je gewoon thuis maken. Het is belangrijk dat je hier een voldoende voor haalt, zodat je toegang krijgt tot de praktijkdag en hier het meeste uit kunt halen. De praktijkdag zelf vindt plaats in ons praktijklokaal.

De trainingsdag

De praktijkcursus onderhoud noodverlichting wordt gegeven door onze vaste trainer Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en weet alles over noodverlichting en wat erbij komt kijken. Wil je van tevoren kennismaken met Herman? Bekijk dan hier zijn kennisvideo’s of bekijk de webinar over onderhoud van noodverlichting. In de webinar krijg je de basis mee van het onderhoud van noodverlichting. Het is een goede voorbereiding op de cursus.

Nadat je aan de cursus hebt deelgenomen ontvang je verschillende documenten om je bij jouw werkzaamheden in de praktijk te ondersteunen.

Aanmelden praktijkcursus onderhoud noodverlichting

Wil je weten welke onderwerpen er precies in deze cursus behandeld worden? Meer informatie en beschikbare data voor deelname aan deze cursus vind je hier. Direct inschrijven kan via dit formulier. We hebben op dit moment drie data gepland waarvoor ingeschreven kan worden. Alle praktijkcursussen vinden plaats in ons praktijklokaal in Velp.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden voor een cursus

Schrijf je nu in voor één van onze cursussen.

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.