Home Nieuws Start nieuw cursusseizoen

Start nieuw cursusseizoen

Start nieuw cursusseizoen

De vakanties zijn voorbij, dus het wordt weer tijd om je kennis op het gebied van noodverlichting te vergroten of op te frissen. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen de noodverlichtingscursussen weer van start gaan. 

Maatregelen

We hebben verschillende maatregelen getroffen zodat onze cursisten op een gezonde en veilige manier bij ons op locatie aanwezig kunnen zijn. We werken uiteraard volgens de anderhalve meterregels. Daarnaast hebben we het aantal deelnemers beperkt waardoor de zaalopstelling de anderhalve meter afstand borgt. Het leslokaal is goed geventileerd, via de ramen komt er continue frisse buitenlucht naar binnen. Alle ruimtes en ook contactpunten (deurklinken, trapleuningen etc.) worden schoongemaakt en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Koffie, thee, water en de lunch worden op een veilige manier aangeboden.

Beperkt aantal deelnemers

Om de anderhalve meter te kunnen handhaven is het aantal deelnemers per cursus beperkt tot acht. Het aantal plekken dat nog beschikbaar is staat aangegeven bij ‘startdata & locatie’. Inmiddels zijn voor alle cursussen nieuwe data gepland. Hou onze website in de gaten voor het nog aantal beschikbare plaatsen. 

Bij klachten: blijf thuis

Uiteraard vragen we je om niet naar de cursus te komen als je klachten hebt. Ook als je een huisgenoot/gezinslid hebt waarbij het coronavirus is vastgesteld en je korter dan 14 dagen geleden contact hebt gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had vragen we je niet te komen.

De trainer zal bij de start nog een keer checken of er deelnemers zijn met klachten. Als dit het geval is, vragen we hen de training te verlaten.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden voor een cursus

Schrijf je nu in voor één van onze cursussen.

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.