Home Privacy verklaring

Privacy verklaring

Met onze website verzamelen en verwerken wij diverse persoonsgegevens van jou en andere bezoekers. Wij, Kenniscentrum Noodverlichting, zijn hiervoor verantwoordelijk. In deze privacy verklaring lichten we toe welke gegevens we verzamelen, wat we daarmee doen en welke rechten je hebt.

Laatst gewijzigd 23 mei 2018

Algemene bezoekgegevens
Wij houden algemene bezoekgegevens bij over het gebruik van onze website. Hiervoor registreren wij het IP-adres van jouw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren voordat we deze gebruiken. Deze gegevens worden zonder jouw toestemming niet aan derden verstrekt.

Doeleinden van gebruik
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat wij in bepaalde gevallen persoonsgegevens opslaan. Zo gebruiken we persoonsgegevens voor:

  • Het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt
  • U te voorzien van de gevraagde informatie
  • Het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website
  • Het versturen van 4 nieuwsbrieven per jaar
  • Het versturen van opvolgmails
  • De deelnemer van een training te voorzien van een certificaat

Omschrijving van de persoonsgegevens
Voor bovengenoemde doeleinden verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam
  • E-mailadres
  • Functie
  • Postcode/plaats
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum/plaats
  • Technische browserinformatie
  • Cookie ID
  • Klik- en surfgedrag

Bewaartermijnen
Jouw persoonsgegevens bewaren wij niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.  

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden
Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen verstrekken wij, zonder jouw toestemming, niet aan derde partijen. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht en na jouw toestemming, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens

Cookies
Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies
Wij gebruiken functionele cookies, die noodzakelijk zijn om onze website te kunnen laten functioneren en jouw gebruiksgemak te verbeteren.

Analytische cookies
Ook gebruiken we met jouw toestemming analytische cookies, waarmee we de werking van onze website kunnen optimaliseren. Wij kunnen met deze cookies bijvoorbeeld bijhouden hoe u onze website hebt gevonden en welke delen van onze website u hebt bezocht.

Tracking cookies
Daarnaast worden er met jouw toestemming zogeheten tracking cookies geplaatst via onze website. Met behulp van deze cookies kan een (anoniem) profiel van jouw surfgedrag worden opgebouwd, waarmee we u bijvoorbeeld voorzien van passende opvolgmails.

Het gebruik van deze cookies kun je uitschakelen. Ga daarvoor naar de instellingen van de webbrowser of raadpleeg de handleiding van de browser.

Links naar andere websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik gaat maken.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij nemen de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en nemen passende maatregelen om er onder andere voor te zorgen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens en dat de toegang tot jouw persoonsgegevens afgeschermd is. Dit doen we onder andere door:

  • Beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewal
  • Om vanaf buitenaf op ons interne netwerk te komen moet er altijd geconnect worden met een beveiligde VPN verbinding
  • Onze website is te bereiken via HTTPS. Gegevens worden door middel van SLL-encryptie over het netwerk verstuurd

Inzage en wijzigen van persoonsgegevens
Je hebt het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij verwerken. Op verzoek corrigeren wij jouw persoonsgegevens en als u wilt dat wij gegevens verwijderen dan zullen wij dat doen, tenzij we verplicht zijn deze gegevens te bewaren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via e-mail persoonsgegevens@famostar.nl.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, helpen wij je uiteraard graag. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Altijd op de hoogte!

Mis niet langer de laatste ontwikkelingen van ons en de noodverlichtingsmarkt.