Home Van Dam Groep

Van Dam Groep

Ontwerp, realisatie en onderhoud van complete elektrotechnische installaties vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Simpelweg zorgen dat het licht het doet en dat apparaten werken; vandaag en ook over tien jaar.

Industrie
Ook in de productieomgeving heeft de elektrotechniek een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Denk aan krachtstroomvoorzieningen, de PLC-besturing van productiemachines en transportsystemen, Scadasystemen. Bedrijven willen steeds meer de mogelijkheid hebben om hun productie flexibel in te richten. Daarnaast moet bij de bouw van elektrotechnische installaties in bedrijfspanden ook al rekening worden gehouden met toekomstige productiviteitsveranderingen.

LED-verlichting
LED is de nieuwste trend in de verlichtingsbranche. LED-verlichting heeft de toekomst en de van dam groep heeft de kennis in huis om u van dienst te zijn. Dat moet ook, want de komende tien jaar gaat alle conventionele verlichting plaatsmaken voor LED. Daarmee worden enorme besparingen bereikt op aanschaf- en energiekosten

Terug naar overzichtContactgegevens
Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen

0548-514411
info@vandamgroep.com
https://www.vndamgroep.com


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.