Home Van der Weerd Installatietechniek

Van der Weerd Installatietechniek

Bij Van der Weerd Installatietechniek met ruim 60 medewerkers, draait alles om allround vakmanschap. Logisch in een branche, waarin een schoon milieu steeds belangrijker wordt, de marktvraag zich snel ontwikkelt en techniek steeds meer mogelijkheden biedt.
 
Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is het credo. Of het nu gaat om industriële bouw, utiliteitsbouw of woningbouw… Ze zijn volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren, IT en communicatie, domotica, beveiliging, comfort, bustechnologie en industriële informatisering. Bovendien is er veel aandacht voor design en functionaliteit. Deze activiteiten zorgen voor een enorme markt- en productontwikkeling en daarmee voor uitbreiding van het totale installatiepakket.

Van der Weerd installatietechniek kan u prima adviseren hoe u het beste kunt voldoen aan de steeds hogere milieu- en energie eisen. Maar ook hoe u kunt profiteren van nieuwe technieken of nieuwe toepassingen. Dat is het werk van Van der Weerd, daar zijn ze goed in en daar mag u ons op aanspreken.

Gevolgde trainingen

  • Inspecteren
  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Onderhouden
  • Update noodverlichtingsdeskundige
Terug naar overzichtContactgegevens
J. Wattstraat 2
8801 PK Franeker

0517-393231
info@vanderweerd.net
https://ww.vanderweerd.net


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.