Home Webinars

Webinars

Naast de online cursussen zijn we bij het Kenniscentrum Noodverlichting ook gestart met webinars. Deze worden gegeven door onze vaste trainer Herman Meeuwesen. Hij verzorgt de cursussen voor het Kenniscentrum Noodverlichting en is al vele jaren specialist op het gebied van elektronische laagspanningsinstallaties, NEN 1010, NEN 3140 en noodverlichting in het bijzonder.

Hieronder ziet u een overzicht van de webinars die op dit moment beschikbaar zijn. U kunt deze bekijken door op de button te klikken en u aan te melden. U kunt dan meteen de webinar bekijken.

Noodverlichting voor het onderwijs

Noodverlichting voor het onderwijs

Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden, specifiek voor het onderwijs. In schoolgebouwen zijn veel verschillende ruimtes met elk zijn eigen specificaties. Daarbij kan je denken aan; leslokalen, een aula, toiletten, een sporthal, een fietsenstalling of parkeergarage.

Onderhoud van noodverlichting

Onderhoud van noodverlichting

Na dit gratis webinar weet je welke wetten onderhoud aan noodverlichting verplichten, waaruit het onderhoud bestaat en wat de specifieke aandachtspunten zijn, hoe het onderhoud (veilig) uitgevoerd moet worden, wat afkeurcriteria zijn en wat er geregistreerd moet worden.

Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

Van facilitaire dienstverleners wordt verwacht dat zij van alles op de hoogte zijn, ook van de regels omtrent noodverlichting. In deze webinar geven we antwoord op al hun vragen over noodverlichting.

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.