Faciliteiten bij het Kenniscentrum Noodverlichting

We hebben inspirerende, uitdagende en professionele faciliteiten bij het Kenniscentrum Noodverlichting. Dit om je kennis te laten maken met noodverlichting. Wat dacht je van een belevingsruimte waar je kunt ervaren hoe het is om daadwerkelijk spanningsuitval mee te maken? Of ons eigen lichtlab?

Gebruik tijdens cursussen

Voor onze cursussen gebruiken we de verschillende faciliteiten in het gebouw. Afhankelijk van de cursus ga je aan de slag in de praktijkruimte of neem je een kijkje in de demonstratieruimte. In de belevingsruimte ervaar je hoe het in werkelijkheid is om in het donker in een noodsituatie in een gebouw te zijn.

Aanmelden voor een cursus?

Bekijk de cursus agenda.

Demonstratieruimte

Wand-, plafond- en inbouwarmaturen, decentrale en centrale voedingssystemen én diverse accessoires demonstreren wij in deze ruimte. Je ontdekt de verschillen in bijvoorbeeld slagvastheid, leesafstand en lichtbron. Ook simuleren we hier het effect van verschillende lichtsterktes.

Leslokaal

Leslokaal

Een professionele ruimte geschikt voor cursussen, presentaties en lezingen. Het lokaal is voorzien van een groot beeldscherm waarop teksten, afbeeldingen, testjes, video’s en presentaties getoond en gebruikt kunnen worden.

Kantine

Kantine

Kennis en bevindingen delen met anderen, of gewoon tot rust komen met een broodje en een kopje koffie? De kantine is open!

Belevingsruimte Kenniscentrum Noodverlichting

Belevingsruimte

Hoe is het om daadwerkelijk spanningsuitval mee te maken? Nagebootste praktijksituaties in onze belevingsruimte laten je het nut van de theorie ervaren.

Praktijkruimte Kenniscentrum Noodverlichting

Praktijkruimte

Noodverlichtingsarmaturen monteren, testen en onderhouden: je gaat zelf aan de slag met diverse armaturen van allerlei merken in onze praktijkruimte.

Lichtlab

Lichtlaboratorium

Een bezoek aan ons laboratorium maakt helder hoe en waarom de laatste ontwikkelingen in lichttechnieken en wet- en regelgeving toegepast worden in noodverlichting. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde test- en meetapparatuur op het gebied van licht en duisternis.

Cursussen bij het Kenniscentrum Noodverlichting

Bij het Kenniscentrum Noodverlichting bieden we op dit moment 3 verschillende cursussen aan. Elke met zijn eigen leerdoelen. Wil je bijvoorbeeld leren om noodverlichting te projecteren? Dan bieden we de cursus Projecteringsdeskundige Noodverlichting.

Voor meer informatie over de cursussen en welke voor jou geschikt is kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de inhoud van de cursussen en kunnen je adviseren over wat bij jou past.

Gratis webinars

Naast de cursussen bieden we ook gratis webinars aan. Deze kunnen hier teruggekeken worden. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe webinars? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt als een van de eersten een uitnodiging voor deelname aan de webinars.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Webinars bekijken

Wil je weten welke webinars we beschikbaar hebben?

Webinars terugkijken

Webinars

We zijn begonnen met het maken van gratis webinars. De webinars worden gegeven door Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.