NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Omdat er veel gevraagd werd naar een meer praktijkgerichte cursus, hebben we een nieuwe cursus ontwikkeld bij het Kenniscentrum Noodverlichting: de praktijkcursus onderhoud noodverlichting.

Is noodverlichting verplicht?

In deze video behandelt Herman de veel gestelde vraag: Is noodverlichting verplicht? Welke wetten en regels komen er aan bod en waar staat dat dan precies?

Altijd op de hoogte!

Wat is noodverlichting?

Ben je benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal onder noodverlichting valt? Herman vertelt je precies waar noodverlichting uit bestaat, wat anti-paniekverlichting is en wat het verschil is tussen vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting.

Gratis webinar onderhoud van noodverlichting

De webinar 'Onderhoud van noodverlichting' vindt plaats op woensdag 20 januari. Deelnemen hieraan is kosteloos. In 45 minuten vertelt Herman je de basics over het onderhouden van noodverlichting.

Even voorstellen: Herman Meeuwesen, noodverlichtingsdeskundige

Onze trainer Herman Meeuwesen stelt zich voor. Bekijk alle veelgestelde vragen video's over noodverlichting en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Gratis webinar noodverlichting voor het onderwijs

Naast de online cursussen starten we dit seizoen bij het Kenniscentrum Noodverlichting ook met webinars. De eerste gratis webinar vindt plaats op dinsdag 6 oktober om 9 uur. Na dit webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden, specifiek voor het onderwijs.

Start nieuw cursusseizoen

De vakanties zijn voorbij, dus het wordt weer tijd om je kennis op het gebied van noodverlichting te vergroten of op te frissen. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen de noodverlichtingscursussen weer van start gaan.

De nieuwe noodverlichting prestatie-eisenkaart

Deze kaart is een handig instrument voor bij het projecteren en inspecteren van noodverlichtingsinstallaties. Diegene die bij het Kenniscentrum Noodverlichting reeds een training of cursus gevolgd heeft, zal de kaart herkennen en weten toe te passen. Vraag de nieuwe noodverlichting prestatie-eisenkaart direct aan door uw gegevens hieronder in te vullen.

Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting heeft op 6 april 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Waar eindigt de vluchtroute?

En hoe zit dat met buitenverlichting?

Hoe het niet moet: obstructies voor de armatuur

Vluchtwegaanduiding moet áltijd zichtbaar zijn.

Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van de noodverlichting en de kosten hiervan?

De wet kwaliteitsborging is aangenomen: grijp je kans

Wat verandert er voor jou als noodverlichtingspecialist?

Cees & Bas!

Cees & Bas; noodverlichtingsdeskundigen. Ze stellen zichzelf graag aan je voor!

Besparen én aan de energiebesparingsverplichting voldoen: win-win

Het Energieakkoord geldt ook voor noodverlichting.

Vraag uit de praktijk: kan ik van een centraal gevoed armatuur een decentraal gevoed armatuur maken door een accu te plaatsen?

Vraag uit de praktijk: Is onderhoud van noodverlichting verplicht in een leegstaand pand?

Het antwoord lees je hier

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.