Noodverlichting nieuws

In ons noodverlichting nieuws houden we je op de hoogte van de vernieuwingen binnen noodverlichting en vertellen we je interessante weetjes over noodverlichting. Ook laten we je weten wanneer er bijvoorbeeld weer een nieuwe webinar plaatsvindt. Bekijk hieronder onze berichten of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws.

29 november 2023

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.

Het Noodverlichtingsspreekuur
18 april 2023

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.

Noodverlichtingscursus kiezen
21 maart 2023

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Webinars terugkijken
13 februari 2023

Afgelopen jaar hebben we bij het Kenniscentrum Noodverlichting verschillende live webinars gegeven. Deze kun je nu terugkijken via onze website.

23 november 2022

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.

accu's voor noodverlichting vervangen
8 september 2022

Marc Ettema, Productmanager vertelt je over onze mooie producten. Bekijk hier de video over het vervangen van een accu van een noodverlichtingsarmatuur.

15 maart 2022

We hebben een webinar over noodverlichting samengesteld, speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren.

geen logboek aanwezig
6 augustus 2021

Als de installatie van een gebouw wordt opgeleverd, hoort bij de overdracht ook een logboek, maar wat doe je als er geen logboek aanwezig is?

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden
17 juni 2021

In deze video geeft Herman antwoord op de vraag: Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden en geeft antwoord op welke lichtbronnen gebruikt worden.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.