Wat moet ik doen als er geen logboek aanwezig is?

In deze video vertelt Herman wat je moet doen als er geen logboek aanwezig is.

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

Ben je benieuwd of vluchtroute moet branden en waarom dan? Bekijk de video met onze noodverlichtingsdeskundige Herman waarin hij dit uitlegt.

Altijd op de hoogte!

Is een norm verplicht?

We hebben weer een nieuwe video met Herman Meeuwesen met een veelgestelde vraag over noodverlichting.

Webinar: Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor deze webinar.

De 10 meest gestelde vragen over noodverlichting

Geregeld krijgen wij vragen over verschillende situaties en thema’s. Om jou zo goed mogelijk te helpen hebben wij de 10 meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

Wat is adequate noodverlichting?

We hebben een nieuwe video geplaatst met onze noodverlichtingsdeskundige Herman Meeuwesen. In deze aflevering geeft hij antwoordt op de vraag 'Wat is adequate noodverlichting?'.

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

We hebben Herman, onze noodverlichtingsdeskundige, een nieuwe veelgestelde vraag gesteld. In deze video geeft hij je antwoord op de vraag: ‘Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?’.

NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Omdat er veel gevraagd werd naar een meer praktijkgerichte cursus, hebben we een nieuwe cursus ontwikkeld bij het Kenniscentrum Noodverlichting: de praktijkcursus onderhoud noodverlichting.

Is noodverlichting verplicht?

In deze video behandelt Herman de veel gestelde vraag: Is noodverlichting verplicht? Welke wetten en regels komen er aan bod en waar staat dat dan precies?

Wat is noodverlichting?

Ben je benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal onder noodverlichting valt? Herman vertelt je precies waar noodverlichting uit bestaat, wat anti-paniekverlichting is en wat het verschil is tussen vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting.

Gratis webinar onderhoud van noodverlichting

Aanmelden voor deze webinar is helaas niet meer mogelijk. Terugkijken kan op aanvraag via de website. In 45 minuten vertelt Herman je de basics over het onderhouden van noodverlichting.

Even voorstellen: Herman Meeuwesen, noodverlichtingsdeskundige

Onze trainer Herman Meeuwesen stelt zich voor. Bekijk alle veelgestelde vragen video's over noodverlichting en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Gratis webinar noodverlichting voor het onderwijs

Naast de online cursussen starten we dit seizoen bij het Kenniscentrum Noodverlichting ook met webinars.

Start nieuw cursusseizoen

De vakanties zijn voorbij, dus het wordt weer tijd om je kennis op het gebied van noodverlichting te vergroten of op te frissen. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen de noodverlichtingscursussen weer van start gaan.

De nieuwe noodverlichting prestatie-eisenkaart

Deze kaart is een handig instrument voor bij het projecteren en inspecteren van noodverlichtingsinstallaties. Diegene die bij het Kenniscentrum Noodverlichting reeds een training of cursus gevolgd heeft, zal de kaart herkennen en weten toe te passen. Vraag de nieuwe noodverlichting prestatie-eisenkaart direct aan door uw gegevens hieronder in te vullen.

Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting heeft op 6 april 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Waar eindigt de vluchtroute?

En hoe zit dat met buitenverlichting?

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.