Tools van het Kenniscentrum Noodverlichting

De tools van het Kenniscentrum Noodverlichting bieden je persoonlijke ondersteuning bij jouw dagelijkse werkzaamheden. We geven je gratis kennis over noodverlichting.

Kennis over noodverlichting

We bieden onze kennis in verschillende vormen aan. Zo kun je bijvoorbeeld de praktische documenten downloaden voor ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden. Hier vind je onder andere voorbeelden van een inspectierapport, een inventarisatielijst of een controlelijst.

Praktische documenten downloaden?

Ga naar documenten

Praktische documenten

Om een handje te helpen bij jouw dagelijkse werkzaamheden, hebben wij een aantal praktische documenten voor je.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al ons noodverlichting nieuws en als eerste uitgenodigd worden voor de webinars? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Kennisvideo's

In de kennisvideo's vertelt noodverlichtingsdeskundige Herman Meeuwesen je alles over noodverlichting en de wet- & regelgeving.

Webinars

Een paar keer per jaar organiseren we een webinar waarin Herman dieper in gaat op een belangrijk onderwerp rondom noodverlichting.

Advies

Hulp nodig bij het in kaart brengen van de noodverlichting in jouw gebouw? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Een antwoord op al jouw veelgestelde vragen over het Kenniscentrum Noodverlichting. Meer weten over noodverlichting? Kijk dan in onze Kennisbank.

Vermelding als specialist

Heb je een cursus gevolgd bij het Kenniscentrum Noodverlichting? Schrijf je dan in voor onze specialistenpagina en krijg een verwijzing op onze website.

Kennisvideo’s en webinars

Naast de praktische documenten maken we ook kennisvideo’s met onze trainer en noodverlichtingsdeskundige Herman Meeuwesen. Hierin geeft hij uitleg over belangrijke onderwerpen binnen de noodverlichting. Daarnaast geven we een aantal keer per jaar een gratis webinar waarin Herman dieper in gaat op specifieke onderwerpen.

Zijn er bepaalde onderwerpen die je mist en waar je graag meer over zou willen weten? Neem contact met ons op en laat het ons weten! Onze klantenservice helpt je graag verder met een antwoord op jouw vraag en wie weet wordt jouw vraag wel het onderwerp van onze volgende video.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwe tools? In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de nieuwe video’s of wordt je als eerste uitgenodigd voor de webinars. Meld je snel aan.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe uitingen?

Webinars terugkijken

Webinars

We zijn begonnen met het maken van gratis webinars. De webinars worden gegeven door Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.