Webinars

Hieronder zie je een overzicht van alle Kenniscentrum Noodverlichting webinars. Deze kun je bekijken door op de knop te klikken en je aan te melden. Je kunt dan meteen de webinar bekijken.

De webinars worden gegeven door Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Op de hoogte blijven van alle webinars?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Onderhoud van noodverlichting

Na dit webinar ben je bekend met de veranderingen op het gebied van noodverlichting in de overgang van het Bouwbesluit naar het Besluit Bouwwerken Leefomgeving.

Centrale noodverlichting Famostar

Het Kenniscentrum Noodverlichting heeft een gratis webinar beschikbaar over het vervangen van centrale noodverlichting bij een renovatie of verbouwing.

Noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM-coordinatoren

Speciaal voor veiligheidskundigen en KAM-coördinatoren organiseert het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar over noodverlichting.

Speciaal voor zorginstellingen organiseert het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar noodverlichting in zorginstellingen.

Onderhoud van noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de verschillende maatregelen die voor noodverlichting genomen kunnen worden vanuit de Klimaatwet.

Na dit gratis webinar ken je de basisregels van noodverlichting specifiek voor facilitaire dienstverleners.

Webinar noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de mogelijkheden van het slimme noodverlichting beheersysteem SmartScan en weet je wat de voordelen zijn.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.