Webinars

Hieronder zie je een overzicht van alle Kenniscentrum Noodverlichting webinars. Deze kun je bekijken door op de knop te klikken en je aan te melden. Je kunt dan meteen de webinar bekijken.

De webinars worden gegeven door Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en trainer van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Op de hoogte blijven van alle webinars?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Speciaal voor zorginstellingen organiseert het Kenniscentrum Noodverlichting een webinar noodverlichting in zorginstellingen

Onderhoud van noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de verschillende maatregelen die voor noodverlichting genomen kunnen worden vanuit de Klimaatwet.

Na dit gratis webinar weet je hoe de nieuwe D-Sign eruit ziet, wat de voordelen van de armatuur zijn en wat de pluspunten voor installatiegemak zijn.

Webinar noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de mogelijkheden van het slimme noodverlichting beheersysteem SmartScan en weet je wat de voordelen zijn.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.