Vermelding als specialist

Indien jouw bedrijf één of meerdere cursus(sen) heeft gevolgd bij het Kenniscentrum Noodverlichting, kunnen jullie je opgedane kennis in de praktijk brengen en aan jullie klanten laten zien dat jullie specialist zijn op het gebied van noodverlichting. Hiervoor ontvangt iedere deelnemer na een cursus een PromoBox. Met de verrassende en relevante inhoud van deze box helpen wij jou succesvol te zijn in je werk. 

Wil je daarnaast jouw specialisme ook communiceren naar je klant op onze website? Schrijf je dan hieronder snel in als specialist. Dit is geheel kosteloos voor jullie als gewaardeerde partner. 

Op de pagina specialisten vind je een overzicht van al onze partners. Een eindgebruiker kan jullie hier vinden door te zoeken op de kaart. Daarnaast krijgen jullie een eigen profielpagina waarin het logo, bedrijfsprofiel, de bedrijfsgegevens en de cursus(sen) die jullie gevolg hebben worden getoond. Ook is er ruimte voor een bedrijfs- of profielfoto.

Mocht je vragen hebben over het aanmelden als specialist dan kun je ons altijd bereiken. Nadat we jullie gegevens ontvangen hebben, sturen we een gediplomeerd partnerlogo met unieke pagina-url om op jullie eigen website te plaatsen.

Wij waarderen het zeer als jullie je als specialist willen opgeven!

Aanmelden als specialist

Vul hieronder je gegevens in en upload een groot formaat logo en afbeelding van uw bedrijf.

(Alleen .jpg of .png bestanden van maximaal 5mb zijn toegestaan.)
(Gewenste formaat is ongeveer 1500 bij 500 pixels. Alleen .jpg of .png bestanden van maximaal 5mb zijn toegestaan.)

Gevolgde trainingen


1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.