Vermelding-als-specialist

Vermelding als specialist

Indien jouw bedrijf één of meerdere cursus(sen) heeft gevolgd bij het Kenniscentrum Noodverlichting, kunnen jullie je opgedane kennis in de praktijk brengen en aan jullie klanten laten zien dat jullie specialist zijn op het gebied van noodverlichting.

Vermelding als specialist op de website

Wil je daarnaast jouw specialisme ook communiceren naar je klant op onze website? Schrijf je dan hieronder snel in als specialist. Dit is geheel kosteloos voor jullie als gewaardeerde partner.

Op de pagina specialisten vind je een overzicht van al onze partners. Een eindgebruiker kan jullie hier vinden door te zoeken op de kaart. Daarnaast krijgen jullie een eigen profielpagina waarin het logo, bedrijfsprofiel, de bedrijfsgegevens en de cursus(sen) die jullie gevolg hebben worden getoond. Ook is er ruimte voor een bedrijfs- of profielfoto.

Nadat we jullie gegevens ontvangen hebben, sturen we een gediplomeerd partnerlogo met unieke pagina-url om op jullie eigen website te plaatsen.

Mocht je vragen hebben over het aanmelden als specialist dan kun je contact met ons opnemen.

Inschrijven als specialist

Vul hieronder je gegevens in en upload een groot formaat logo en afbeelding van jouw bedrijf.

  (Alleen .jpg of .png bestanden van maximaal 5mb zijn toegestaan.)
  (Gewenste formaat is ongeveer 1200 bij 400 pixels. Alleen .jpg of .png bestanden van maximaal 5mb zijn toegestaan.)

  Gevolgde cursussen

  Wij staan voor je klaar

  Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

  Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.