Het NRTO-keurmerk

Erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Het Kenniscentrum Noodverlichting bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat het Kenniscentrum Noodverlichting voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het ingezette personeel.

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl of bekijk deze informatieve animatie over het NRTO-keurmerk.

Het Kenniscentrum Noodverlichting erkent de NRTO gedragscode. De Algemene voorwaarden van het Kenniscentrum Noodverlichting zijn hier te raadplegen.

NRTO
Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Altijd als eerste een uitnodiging voor onze webinars?

Cursisten vertellen

Wat cursisten over ons zeggen

8/10
"Gisteren de cursus Specialist Inspectie Noodverlichting gevolgd. Prettige interactie tussen de docent en de cursisten. Vragen die ik nog had zijn beantwoord en onderbouwd aan de hand van de prestatie eisenkaart. Als je al een tijdje onderhoud uitvoert aan noodverlichting dan is deze cursus een aanrader. Prima locatie trouwens! Bedankt Herman, voor het delen van je kennis. Groet, Richard."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Richard 19-11-2021

Aankomende cursussen

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Online
Nog 15
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 4
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

31 januari 2023

Tweede dag: 07 februari 2023

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 2
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.