13 oktober 2020

Even voorstellen: Herman Meeuwesen, noodverlichtingsdeskundige

Komende tijd zal onze trainer Herman Meeuwesen in een reeks korte video’s een aantal belangrijke vragen over noodverlichting beantwoorden. Als je wel eens een cursus bij ons gevolgd hebt, dan weet je over wie we het hebben. Herman is namelijk ook onze trainer bij het kenniscentrum Noodverlichting. Als je nog niet bekend met hem bent, dan maak je in de eerste video hieronder kennis met hem.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden door Herman? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Regelmatig posten we een nieuwe video waarin hij een veelgestelde vraag over noodverlichting behandeld en hier kun je alle video’s bekijken die we tot nu toe geplaatst hebben.

Herman Meeuwesen

Even voorstellen: Herman Meeuwesen

Op de hoogte blijven van nieuwe kennisvideo’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.