13 oktober 2020

Even voorstellen: Herman Meeuwesen, noodverlichtingsdeskundige

Komende tijd zal onze trainer Herman Meeuwesen in een reeks korte video’s een aantal belangrijke vragen over noodverlichting beantwoorden. Als je wel eens een cursus bij ons gevolgd hebt, dan weet je over wie we het hebben. Herman is namelijk ook onze trainer bij het kenniscentrum Noodverlichting. Als je nog niet bekend met hem bent, dan maak je in de eerste video hieronder kennis met hem.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden door Herman? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Regelmatig posten we een nieuwe video waarin hij een veelgestelde vraag over noodverlichting behandeld en hier kun je alle video’s bekijken die we tot nu toe geplaatst hebben.

Herman Meeuwesen

Even voorstellen: Herman Meeuwesen

Op de hoogte blijven van nieuwe kennisvideo’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kopie van Ontwerp zonder titel (4)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
accu's voor noodverlichting vervangen

Hoe vaak moet ik de accu voor noodverlichting vervangen?

Marc Ettema, Productmanager vertelt je over onze mooie producten. Bekijk hier de video over het vervangen van een accu van een noodverlichtingsarmatuur.
Webinar KAM 1200x900

Webinar noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren

We hebben een webinar over noodverlichting samengesteld, speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.