15 september 2020

Gratis webinar noodverlichting voor het onderwijs

De live webinar heeft al plaatsgevonden op vrijdag 30 oktober om 9 uur. Aanmelden hiervoor is dus helaas niet meer mogelijk, maar de webinar kan wel teruggekeken worden.

Over het webinar

Na dit gratis webinar ken je de eisen die er aan noodverlichting gesteld worden, specifiek voor het onderwijs. In schoolgebouwen zijn veel verschillende ruimtes met elk zijn eigen specificaties. Daarbij kan je denken aan; leslokalen, een aula, toiletten, een sporthal, een fietsenstalling of parkeergarage.

Wat kan je van de spreker verwachten?

Herman Meeuwesen is onze vaste trainer. Hij verzorgt de cursussen voor het Kenniscentrum Noodverlichting en is al vele jaren specialist op het gebied van elektronische laagspanningsinstallaties, NEN 1010, NEN 3140 en noodverlichting in het bijzonder.

Webinar noodverlichting voor het onderwijs

Op de hoogte blijven van onze nieuwe webinars?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.