Home Nieuws Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting heeft op 6 april 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat het Kenniscentrum Noodverlichting voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. "Hiermee kunnen we aantonen dat wij voldoen aan hoge eisen voor transparantie van onze producten en diensten, een adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundigheid van ons personeel" vertelt Marc Ettema, manager van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Het NRTO-keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

NRTO-keurmerk

Over het Kenniscentrum Noodverlichting

Samen met andere vakmensen uit de branche willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creëren. Daarom hebben we in 2009 het Kenniscentrum Noodverlichting opgericht. Hier delen we merkonafhankelijke kennis op het gebied van noodverlichting en veilige ontruiming. Dat doen we middels cursussen die zijn afgestemd op dagelijkse werkzaamheden, zoals het ontwerpen van noodverlichtingsinstallaties of het plegen van onderhoudswerkzaamheden. Ook verzorgen we af en toe lezingen, versturen we nieuwsbrieven en heeft onze helpdesk antwoord op vragen over wet- en regelgeving. Op dit platform staan ook allerlei handige hulpmiddelen, zogenaamde tools, voor ondersteuning bij de werkzaamheden.

De cursussen die wij op dit moment aanbieden zijn:

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden voor de Opfriscursus noodverlichting

Schrijf je nu in voor de opfriscursus noodverlichting of één van onze andere cursussen.

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.