14 april 2020

Het Kenniscentrum Noodverlichting ontvangt het NRTO-keurmerk

Het Kenniscentrum Noodverlichting heeft op 6 april 2020 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), ook wel de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat het Kenniscentrum Noodverlichting voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. “Hiermee kunnen we aantonen dat wij voldoen aan hoge eisen voor transparantie van onze producten en diensten, een adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundigheid van ons personeel” vertelt Marc Ettema, manager van het Kenniscentrum Noodverlichting.

Cursus Kenniscentrum Noodverlichting
NRTO-Keurmerk

Het NRTO-keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Dit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Daarmee geeft het consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Over het Kenniscentrum Noodverlichting

Samen met andere vakmensen uit de branche willen we graag meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen creëren. Daarom hebben we in 2009 het Kenniscentrum Noodverlichting opgericht. Hier delen we merkonafhankelijke kennis op het gebied van noodverlichting en veilige ontruiming. Dat doen we middels cursussen die zijn afgestemd op dagelijkse werkzaamheden, zoals het ontwerpen van noodverlichtingsinstallaties of het plegen van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verzorgen we af en toe lezingen, versturen we nieuwsbrieven en heeft onze helpdesk antwoord op vragen over wet- en regelgeving. Verder hebben we op dit platform ook allerlei handige hulpmiddelen, zogenaamde tools, voor ondersteuning bij de werkzaamheden beschikbaar.

Ons volledige programma bekijken?

Bekijk hier alle cursusdata.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.