18 april 2023

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken?

Sinds vorig jaar hebben we bij het Kenniscentrum Noodverlichting iets nieuws: het noodverlichtingsspreekuur. Voor dit online spreekuur kun je je gratis aanmelden. Het spreekuur wordt gegeven door onze noodverlichtingsspecialist Herman Meeuwesen.

Het Noodverlichtingsspreekuur
Noodverlichting

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat je van tevoren een case doorstuurt welke tijdens het spreekuur besproken zal worden. Onze noodverlichtingsspecialist Herman Meeuwesen kan dan voorafgaand aan het spreekuur jouw case doornemen en voorbereiden. Het kan zijn dat je de enige bent in het spreekuur, maar het kan ook zijn dat er meerdere cases besproken worden. Zo kun je ook weer van elkaar leren. Het spreekuur is niet op locatie, maar online. Dat is wel zo makkelijk, het kost je weinig tijd en je hoeft niet naar Velp toe te komen.

Ervaringen

We hebben al verschillende spreekuren gehad en veel mensen hebben hun case kunnen bespreken met Herman. Een van de mensen die deel heeft genomen aan het spreekuur is Peter Veerman van SPIE. Peter had zelf geen case ingestuurd maar heeft wel veel geleerd van de case van de andere deelnemer in het spreekuur. Peter: ‘Tijdens het spreekuur noodverlichting heb ik meer geleerd over de projectering. Ik zou anderen aanraden om deel te nemen aan het spreekuur als je een case hebt die je wil bespreken’.

Direct aanmelden

Komende periode hebben we nog verschillende spreekuren in de planning staan. Gemiddeld vinden ze eens per maand plaats. In onze agenda kun je precies terugvinden op welke data de spreekuren zijn en je hiervoor aanmelden. Je kunt kosteloos deelnemen.

Noodverlichtingsspreekuur

Direct aanmelden

Meld je hier aan voor het spreekuur.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.
Webinars terugkijken

Live webinars terugkijken

Afgelopen jaar hebben we bij het Kenniscentrum Noodverlichting verschillende live webinars gegeven. Deze kun je nu terugkijken via onze website.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.