8 september 2022

Hoe vaak moet ik de accu voor noodverlichting vervangen?

Noodverlichtingsarmaturen zijn voorzien van een accu die ervoor zorgt dat de verlichting aan gaat in geval van spanningsuitval. Weet jij hoe vaak je de accu’s voor jouw noodverlichtingsarmaturen moet vervangen en zijn hier eigenlijk regels voor?

Accu’s vervangen

In deze video vertelt onze noodverlichtingsspecialist Herman Meeuwesen je er alles over, want bij noodverlichting gaat het natuurlijk wel om veiligheid en bij veiligheid hoort een zorgplicht.

accu's voor noodverlichting vervangen

Download de whitepaper accutechnologie

Meer weten over de accutechnologie die wij gebruiken?

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe video’s? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Bekijk hier de video’s die we tot nu toe geplaatst hebben.

Hoe vaak moet ik de accu voor noodverlichting vervangen?

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kopie van Ontwerp zonder titel (4)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Webinar KAM 1200x900

Webinar noodverlichting voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren

We hebben een webinar over noodverlichting samengesteld, speciaal voor veiligheidskundigen en KAM coördinatoren.
geen logboek aanwezig

Wat moet ik doen als er geen logboek aanwezig is?

Als de installatie van een gebouw wordt opgeleverd, hoort bij de overdracht ook een logboek, maar wat doe je als er geen logboek aanwezig is?

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.