21 mei 2021

Is een norm verplicht?

De veelgestelde vraag van deze maand is ‘Is een norm verplicht?’. Om antwoord te geven op deze vraag legt Herman uit wat normen precies zijn. Waarmee helpen normen ons bijvoorbeeld en wat moet je doen als er in het Besluit bouwwerken leefomgeving Bbl (voorheen het Bouwbesluit) wordt verwezen naar een norm?

Lees meer over de wet- en regelgeving van noodverlichting in onze kennisbank.

Is een norm verplicht?

Als eerste op de hoogte van de nieuwe video’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Is dit de eerste aflevering van Herman die je bekijkt? We hebben nog veel meer vragen behandeld. Bekijk hier alle video’s waarin Herman antwoord geeft op veelgestelde vragen over noodverlichting. Benieuwd naar de volgende vraag die Herman gaat beantwoorden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze LinkedIn-pagina.

Aflevering 5: Is een norm verplicht?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.