21 januari 2021

Is noodverlichting verplicht?

Er staat weer een nieuwe video online met onze noodverlichtingsdeskundige, Herman Meeuwesen. In deze video behandelt Herman de veel gestelde vraag: Is noodverlichting verplicht? Welke wetten en regels komen er aan bod en waar staat dat dan precies? Herman geeft je antwoord op al deze vragen in de video onderaan deze pagina.

Dit is alweer de tweede aflevering waarin onze trainer en noodverlichtingsdeskundige Herman antwoord geeft op een veelgestelde vraag over noodverlichting. Ken je Herman nog niet? Bekijk dan hier de video waarin hij zich voorstelt.

Hier vind je het overzicht van de kennisvideo’s die we tot nu toe gemaakt hebben en ben je benieuwd wanneer we weer een nieuwe video plaatsen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief of houd onze LinkedIn pagina in de gaten.

Is noodverlichting verplicht

Meer weten over wet & regelgeving van noodverlichting?

Bekijk onze kennisbank.

Meer over de wet- & regelgeving van noodverlichting vind je in onze Kennisbank. Hier wordt bijvoorbeeld beschreven hoe het Bouwbesluit, de Arbowet en de Normen voor noodverlichting met elkaar in verband staan. Of er wordt uitgelegd wat adequate noodverlichting eigenlijk is. Klik op de button hiernaast om direct naar de Kennisbank te gaan.

Ben je op zoek naar meer verdieping van je kennis over noodverlichting? Vanuit het Kenniscentrum Noodverlichting geven we ook webinars en (praktijk-) cursussen over bijvoorbeeld wet- & regelgeving, inspectie, installatie of onderhoud van noodverlichting. Dit kan online zijn of op locatie bij ons in Velp.

Aflevering 2: Is noodverlichting verplicht?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.