13 februari 2023

Live webinars terugkijken

Afgelopen jaar hebben we bij het kenniscentrum Noodverlichting regelmatig live webinars gegeven.

Onze noodverlichtingsdeskundige Herman Meeuwesen vertelt in deze webinars uitgebreid over een specifiek onderwerp met daarnaast de optie om vragen te stellen. Al deze webinars hebben we opgenomen en zijn terug te kijken via onze website.

De webinars gaan vaak over specifieke onderwerpen, zoals het vervangen van centrale noodverlichting of onderhoud van noodverlichting of ze zijn voor een bepaalde doelgroep, zoals onderwijs of veiligheidskundigen en KAM-coördinatoren.

Gemiddeld duren de webinars ongeveer 30 tot 45 minuten, maar dit wordt ook per webinar aangegeven. Door je gegevens achter te laten krijg je een link in je mail en kun je de webinar op een later moment, wat voor jou geschikt is bekijken, maar je kunt de webinar ook direct terugkijken. Hier staan al onze webinars.

Webinars terugkijken
Noodverlichting cursussen

Kennis over noodverlichting

We geven graag kennis over noodverlichting door. Dit doen we onder andere door het geven van de webinars. Daarnaast hebben we ook een Kennisbank, kennisvideo’s en veelgestelde vragen op onze website staan. Ook bieden we de mogelijkheid om bij ons een cursus over noodverlichting te volgen. We hebben onder andere cursussen over projecteren van noodverlichting, inspectie van noodverlichting en onderhoud van noodverlichting. Ook bieden we een gratis spreekuur aan waarin je terecht kunt met allerhande praktijkvragen over jouw noodverlichtingsproject. Bekijk hier onze cursussen of meld je aan voor het spreekuur.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe webinars die we in de toekomst gaan geven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt als eerste een uitnodiging of volg ons op LinkedIn.

Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.