17 juni 2021

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

In de video van deze maand geeft onze noodverlichtingsdeskundige Herman antwoordt op de vraag: Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden? Als je de serie al even volgt dan weet je wanneer noodverlichting verplicht is en wie verantwoordelijk is voor de veiligheid. Dat hebben we in eerdere video’s al besproken. Maar weet je of de vluchtrouteaanduiding altijd moet branden?

Herman vertelt ook welke lichtbronnen worden gebruikt bij het verlichten van noodverlichting. Daarnaast legt hij ons uit welke wet- en regelgeving wordt toegepast bij het technisch beoordelen van de noodverlichtingsinstallatie.

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden

Download de prestatie-eisenkaart

Meer weten over de wetten & regels van noodverlichting?

Wil je in één overzichtelijk document de wet- en regelgeving omtrent noodverlichting inzien? Download dan de prestatie-eisenkaart van het Kenniscentrum Noodverlichting. Hier staan alle belangrijke regels voor noodverlichting vanuit de normen en de wetgeving in beschreven.

Bekijk hier welke veelgestelde vragen Herman nog meer heeft beantwoord in de kennisvideo’s. Wil je weten welke vragen Herman nog gaat beantwoorden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn en we houden je volledig op de hoogte.

Aflevering 6: Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Webinars terugkijken

Live webinars terugkijken

Afgelopen jaar hebben we bij het Kenniscentrum Noodverlichting verschillende live webinars gegeven. Deze kun je nu terugkijken via onze website.
Kopie van Ontwerp zonder titel (4)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
accu's voor noodverlichting vervangen

Hoe vaak moet ik de accu voor noodverlichting vervangen?

Marc Ettema, Productmanager vertelt je over onze mooie producten. Bekijk hier de video over het vervangen van een accu van een noodverlichtingsarmatuur.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.