Home Nieuws Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden?

In de video van deze maand geeft onze noodverlichtingsdeskundige Herman antwoordt op de vraag: Moet vluchtrouteaanduiding altijd branden? Als je de serie al even volgt dan weet je wanneer noodverlichting verplicht is en wie verantwoordelijk is voor de veiligheid. Dat hebben we in eerdere video’s al besproken. Maar weet je of de vluchtrouteaanduiding altijd moet branden?

Herman vertelt ook welke lichtbronnen worden gebruikt bij het verlichten van noodverlichting. Daarnaast legt hij ons uit welke wet- en regelgeving wordt toegepast bij het technisch beoordelen van de noodverlichtingsinstallatie.

Wil je in één overzichtelijk document de wet- en regelgeving omtrent noodverlichting inzien? Download de prestatie-eisenkaart van het Kenniscentrum Noodverlichting. Hier staan alle belangrijke regels voor noodverlichting vanuit de normen en de wetgeving in beschreven.

Bekijk hier welke veelgestelde vragen Herman nog meer heeft beantwoord in de kennisvideo’s. Wil je weten welke vragen Herman nog gaat beantwoorden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn en we houden je volledig op de hoogte.

Moet vluchrouteaanduiding altijd branden? Aflevering 6.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Kenniscentrum Noodverlichting?

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.