21 maart 2023

Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Hulp nodig bij een noodverlichtingscursus kiezen?

We krijgen vaak vragen over welke cursus geschikt is in welke situatie of wat precies het verschil is tussen de verschillende cursussen. Om dit duidelijker te maken hebben we een tabel opgesteld als keuzehulp. Zo kun je precies zien waarvoor je welke cursus nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld meer weten over het invullen van een logboek? Dat vind je in de Praktijkcursus Onderhoud. Of wil je oefenen in het zelf maken van projecties? Dan kies je voor de cursus Projecteringsdeskundige. Sommige cursussen hebben ook een overlap, zoals de Basiscursus Projecteren en de cursus Projecteringsdeskundige. In de cursus Projecteringsdeskundige wordt naast de stof over de wet- en regelgeving en het zelf leren maken van projecties ook veel aandacht besteed aan het oefenen van het maken van de projecties en het uitbrengen van advies over noodverlichting.

Let op: cursussen met een * zijn nodig voor het CITO-examen noodverlichting. Wil je hieraan deelnemen dan is het dus van belang om deze cursussen te volgen.

Inschrijven voor een cursus?

Ga direct naar de cursusagenda

Deel dit nieuws:

Direct inschrijven voor een cursus?

In onze cursusagenda vind je precies wanneer de cursussen plaatsvinden en op welke data je nog terecht kunt. Naast de cursussen hebben we ook een gratis noodverlichtingsspreekuur. Hier kun te terecht met korte vragen over bijvoorbeeld een projectie waar je mee bezig bent of over wet- en regelgeving. Deze spreekuren zijn gemiddeld eens per maand. Je kunt je hier van tevoren voor aanmelden via onze agenda. Dan krijg je een uitnodiging om deel te nemen.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Webinars terugkijken

Live webinars terugkijken

Afgelopen jaar hebben we bij het Kenniscentrum Noodverlichting verschillende live webinars gegeven. Deze kun je nu terugkijken via onze website.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.