26 januari 2021

NIEUW: Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

In deze praktijkcursus draait het voornamelijk om sleutelen aan de noodverlichtingsarmaturen, het uitvoeren van controles en het oplossen van storingen. Je leert onderhoud uit te voeren aan armaturen van verschillende fabrikanten.

Voorbereiding cursus

Voorafgaand aan de praktijkcursus neem je deel aan een online toets, zodat iedereen die naar de praktijkdag komt goed voorbereid is. Deze toets kun je gewoon thuis maken, maar het is belangrijk dat je hier een voldoende voor haalt. Zo krijg je toegang tot de praktijkdag en kun je hier het meeste uit halen. De praktijkdag zelf vindt plaats in ons praktijklokaal.

Praktijkcursus onderhoud

Direct aanmelden voor deze praktijkcursus?

Hier vind je meer info en kun je direct aanmelden.

De trainingsdag

De praktijkcursus onderhoud noodverlichting wordt gegeven door onze vaste trainer Herman Meeuwesen. Herman is noodverlichtingsdeskundige en weet alles over noodverlichting en wat erbij komt kijken. Wil je van tevoren kennismaken met Herman? Bekijk dan hier zijn kennisvideo’s of bekijk de webinar over onderhoud van noodverlichting. In de webinar krijg je de basis mee van het onderhoud van noodverlichting. Daardoor is het een goede voorbereiding op de cursus.

Nadat je aan de cursus hebt deelgenomen ontvang je verschillende documenten welke je bij jouw werkzaamheden in de praktijk kunnen ondersteunen.

Aanmelden praktijkcursus onderhoud noodverlichting

Ben je benieuwd geworden naar de cursus en wil je weten welke onderwerpen er precies behandeld worden? We geven je graag meer informatie en de beschikbare data. Direct inschrijven kan via de knop hiernaast. Alle praktijkcursussen vinden plaats in ons praktijklokaal in Velp.

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.