8 januari 2021

Wat is noodverlichting?

Een nieuwe aflevering met onze noodverlichtingsdeksundige Herman Meeuwesen.

Ben je benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal onder noodverlichting valt? Zijn dat alleen de groene bordjes die de nooduitgang aangeven of is er nog meer? Herman vertelt je in deze video precies waar noodverlichting uit bestaat, wat anti-paniekverlichting is en wat het verschil is tussen vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting.

Bekijk de video hieronder.

wat is noodverlichting

Op de hoogte blijven van onze nieuwe kennisvideo’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Deze video maakt onderdeel uit van een reeks kennisvideo’s met Herman. Ben je benieuwd welke onderwerpen hij nog meer bespreekt? Op deze pagina staan alle kennisvideo’s die we tot nu toe gepubliceerd hebben. Elke maand voegen we hier een nieuwe video aan toe. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe kennisvideo’s? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin.

Ken je Herman nog niet? Bekijk dan hier de video waarin hij zich aan je voorstelt.

Aflevering 1: Wat is noodverlichting?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.