6 augustus 2021

Wat moet ik doen als er geen logboek aanwezig is?

Bij het inspecteren of onderhouden van een noodverlichtingsinstallatie hoort een logboek. Hierin staat vermeld welke noodverlichting in een pand hangt en wanneer er onderhoud is gepleegd. Dit is nodig om aan te tonen dat je aan de zorgplicht vanuit het Besluit bouwwerken leefomgeving Bbl (voorheen het Bouwbesluit) voldoet. Als de installatie van een gebouw wordt opgeleverd, hoort bij de overdracht ook een logboek.

In deze video beantwoord Herman wat je moet doen als er geen logboek aanwezig is en geeft hij tips in de voorbereiding van het maken van een logboek.

geen logboek aanwezig

Op de hoogte blijven van alle nieuwe video’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Wil je weten welke vragen we nog meer gaan behandelen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. De eerdere video’s van deze reeks kun je hier terugvinden.

Aflevering 7: Wat moet ik doen als er geen logboek aanwezig is?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.