Home Nieuws Webinar: Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

Webinar: Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

Webinar: Noodverlichting voor facilitaire dienstverleners

We krijgen regelmatig vragen van facilitaire dienstverleners over noodverlichting en de wet- en regelgeving. Van hen wordt verwacht dat zij van alles op de hoogte zijn, ook van de regels omtrent noodverlichting.

Voorbeelden van vragen zijn bijvoorbeeld: Is noodverlichting verplicht en waar moet het dan geplaatst worden? Moet het ook in de kantine of toiletruimte? Is vluchtrouteverlichting ook noodverlichting en hoe pas ik dat samen toe? Moet er aan de buitenzijde van het pand ook noodverlichting komen? Wie is verantwoordelijk voor de noodverlichting in een gebouw? En wie is dan verantwoordelijk voor het onderhoud? Door welke instantie wordt de noodverlichting gecontroleerd? Is dat de Inspectie SZW (arbeidsinspectie) of de brandweer? En waar kan ik deze informatie allemaal terugvinden?

Om deze vragen te beantwoorden hebben we een webinar samengesteld speciaal voor facilitaire dienstverleners. Op 27 mei om 16.30 uur geven we antwoord op jouw vragen over noodverlichting. In ongeveer 45 minuten vertelt Herman Meeuwesen je alles over de wet- en regelgeving voor noodverlichting, het gebruik van de oude en nieuwe pictogrammen en gaan we in op belangrijke specifieke aandachtspunten. Ook zullen we enige praktijkvoorbeelden tonen. Tijdens de webinar kunnen er via de chat vragen gesteld worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor deze webinar.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Gratis webinar over noodverlichting

Specifiek over noodverlichting voor facilitaire dienstverleners.

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.