8 maart 2021

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

We hebben Herman, onze noodverlichtingsdeskundige, een nieuwe veelgestelde vraag gesteld. In deze video geeft hij je antwoord op de vraag: ‘Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?’.

Er kunnen verschillende mensen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid in een gebouw, maar wie is er volgens jou verantwoordelijk voor de veiligheid? Is het de eigenaar, de gebruiker of de werkgever? En wat zeggen het bouwbesluit (vanaf 2024 Besluit bouwwerken leefomgeing Bbl), de Arbowet en het Arbobesluit er over? Herman legt het je haarfijn uit. Bekijk hieronder de video.

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw

Op de hoogte blijven van alle nieuwe kennisvideo’s?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief.

Ben je nog niet bekend met de video’s van Herman en wil je graag weten welke onderwerpen we nog meer behandeld hebben? Hier kun je alle video’s bekijken die we tot nu toe gepubliceerd hebben. Wil je graag weten wanneer Herman weer een veelgestelde vraag gaat beantwoorden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Hier delen we alle video’s van Herman.

In onze Kennisbank vind je meer informatie over veiligheid en wet- en regelgeving rondom noodverlichting.

Aflevering 3: Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

Medewerker Kenniscentrum Noodverlichting
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact met ons op

Deel dit nieuws:

Meer nieuws

Kerstquiz_webbanner (1)

De Kenniscentrum Noodverlichting kerstquiz 2023!

Ben jij een echte noodverlichtingsspecialist? Dan maak je kans op een gratis kerstpakket van het Kenniscentrum Noodverlichting. Beantwoord de 5 vragen in de video.
Het Noodverlichtingsspreekuur

Het noodverlichtingsspreekuur

Heb jij een noodverlichtingscase waar je niet uitkomt en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je aan voor het noodverlichtingsspreekuur.
Noodverlichtingscursus kiezen

Noodverlichtingscursus kiezen

Welke noodverlichtingscursus is geschikt in welke situatie? Hier vind je een hulpmiddel om je keuze te maken.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.