Home Nieuws Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?

We hebben Herman, onze noodverlichtingsdeskundige, een nieuwe veelgestelde vraag gesteld. In deze video geeft hij je antwoord op de vraag: ‘Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw?’.
 
Er kunnen verschillende mensen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid in een gebouw, maar wie is er volgens jou verantwoordelijk voor de veiligheid in een gebouw? Is het de eigenaar, de gebruiker of de werkgever? En wat zeggen het bouwbesluit, de Arbowet en het Arbobesluit er over? Herman legt het je haarfijn uit. Bekijk hieronder de video.
 
Ben je nog niet bekend met de video’s van Herman? Hier kun je alle video’s bekijken die we tot nu toe gepubliceerd hebben. Wil je graag weten wanneer Herman weer een veelgestelde vraag gaat beantwoorden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. Hier delen we alle video’s van Herman. Heb je zelf een veelgestelde vraag?
 
Wil je na afloop van de video nog eens nalezen hoe het precies zit met de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van veiligheid in een gebouw? Hier wordt het onderwerp nog eens duidelijk uitgelegd. In onze Kennisbank vind je meer informatie over veiligheid en wet- en regelgeving rondom noodverlichting.

Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid? Afl.3

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons ook op social media:

Aanmelden voor de Online Opfriscursus noodverlichting

Schrijf je nu in voor de Online Opfriscursus noodverlichting of één van onze andere cursussen.

Direct aanmelden
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.