Breman

Breman

De Breman Installatiegroep is een van de grootste partijen in de installatiemarkt. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw. Van ontwerp en engineering, bouw tot en met nazorg en beheer en onderhoud na oplevering. De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van ruim 220 miljoen een van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 36 bedrijven waar ongeveer 1700 medewerkers werkzaam zijn. De bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Daarnaast is Breman een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. De Breman Installatiegroep staat voor: Duurzaamheid in haar relaties. Continuïteit in werkgelegenheid voor haar medewerkers. ContinuIïteit in rendement voor haar aandeelhouders. Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en economie.

Gevolgde cursussen

  • Projectdeskundige Noodverlichting
  • Specialist Inspectie Noodverlichting
  • Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting

Contactgegevens

Pascalweg 2
8013 RC Zwolle

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.