BVW-Security

BVW Security Systems

BVW Security Systems is een jong en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in het beveiligen van woonhuizen, bedrijven en instellingen. Het motto is beveiliging die bij u past. Dat wil zeggen dat beveiliging geen standaard protocol is, ieder pand is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen passend bij zijn of haar levensstijl.

BVW Security Systems werkt alleen met NCP (Nationaal Centrum Preventie) goedgekeurde beveiligingsapparatuur. Tevens zijn ze aangesloten bij het VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven)

De systemen worden vakkundig aan huis gemonteerd, er is een mogelijkheid om aangesloten te worden op de meldkamer voor een professionele afhandeling van eventuele alarmmeldingen bij calamiteiten.

Gevolgde cursussen

  • Noodverlichtingsdeskundige

Contactgegevens

Simon Stevinstraat 3N
3284 WC Zuid-Beijerland

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.