Concept_elektro

Concept Elektro

Concept Elektro houdt zich bezig met alle elektrotechnische installaties. Ze bieden u dan ook een ruim pakket diensten aan. Van compleet ontwerp en advies tot realisatie van het ontwerp en het bieden van services en onderhoud aan bestaande en/of nieuwe installaties. Hierbij stellen ze de klant altijd centraal bij het zoeken naar oplossingen. Samen vertalen ze uw wensen en de eventuele verplichtingen naar regelwetgeving en/of opgestelde eisen van verzekeraars naar adequate oplossingen en stellen ze een compleet plan van aanpak op.

Voor elektrotechnische oplossingen voor uw bedrijfsgebouw staat Concept Elektro klaar met de best passende oplossing, helemaal aangepast op uw wensen. Hierbij denken ze in mensen, niet in techniek.

Door de flexibele organisatie kunnen ze snel en accuraat inspelen op veranderende wensen van een opdrachtgever tijdens een traject. U kunt altijd op Concept Elektro rekenen, 24 uur 7 dagen in de week. Ook als het een keer moeilijk is of als er haast bij is.

Contactgegevens

Graftermeerstraat 49V
2131 AA Hoofddorp

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.