Degroot

De Groot

“De 8 jaar accuduur van Famostar is voor onze klanten de reden om Famostar te kiezen als de noodverlichting leverancier”

Aldus Martijn van Weerden de Groot Installatiegroep te Emmen.

De Groot Installatiegroep is een full service installatiebedrijf, en werkt aan de slimste werktuigbouwkundige, elektrotechnische en brandbeveiligingsoplossingen. Dat is onze passie. Onze bevlogen medewerkers en aandeelhouders werken al ruim 50 jaar samen in ons familiebedrijf.

Gestart als kleine installateur, uitgegroeid tot een grote organisatie en toch nog het gevoel van de installateur op de hoek. Een full service installatiebedrijf, actief in verschillende disciplines.

U kunt De Groot ook inschakelen voor service en onderhoud aan uw installaties. Door preventief onderhoud doen we er alles aan om storingen in installaties te voorkomen.

‘Vanuit de Groot werken wij met A-kwaliteitsproducten, dat zijn onze klanten van ons gewend. Door Famostar aan te bieden leveren we de klant nu een product dat optimale veiligheid levert. De lange garantietermijn van 10 jaar op de producten van Famostar is voor ons een bevestiging dat we onze klanten kwaliteit bieden. Dit levert, naast een kwalitatief goed product, ook nog eens een fikse besparing op voor onze klanten omdat dit een ronde scheelt met de vervanging van de accu en het daarbij behorende onderhoud.’

Gevolgde cursussen

  • Adviseren

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.