Dijkink_elektra

Dijkink Elektra

Dijkink Elektra B.V. te Rijssen is een zelfstandige vestiging van de Van Losser Installatiegroep. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de projectmatige utiliteitsbouw, woningbouw en appartementencomplexen. De Van Losser Installatiegroep is in 1971 gestart als eenmansbedrijf in Rijssen, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 385 medewerkers, 9 vestigingen en 5 servicebedrijven verspreid over heel Nederland. De Van Losser Installatiegroep staat voor kwaliteit. In ons ruim 45-jarig bestaan hebben wij, door aan dit uitgangspunt vast te houden, een indrukwekkende clientele opgebouwd. Van particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en gemeentelijke instellingen tot adviesbureaus en woningcorporaties.

Gevolgde cursussen

  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Update Noodverlichtingsdeskundige

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.