Heinsius-Electrotechniek-2

Heinsius Electrotechniek

Hedser Heinsius, de drijvende kracht achter Heinsius Electrotechniek, is een elektrotechnicus 3.0. Dat betekent dat hij thuis is in de elektrotechniek, dat hij het automatiseren van installaties onder de knie heeft, maar vooral dat hij alle verschillende systemen tot één geheel kan integreren. Als system integrator vindt hij zijn uitdaging in het samenvoegen van alle technische disciplines; elektrotechniek, verlichting, klimaatsystemen, beveiliging, audio/video maar ook voor de installateur minder gangbare systemen, zoals DALI Noodverlichting. Uiteindelijk wil hij dat u puur het comfort ervaart van een integraal werkende installatie die op de meest eenvoudige wijze te bedienen is. Heinsius Electrotechniek start met luisteren. Wanneer we uw wensen in kaart hebben, creeren we een ontwerp dat we uitgebreid met u bespreken. Daarna volgt de uitvoering, in nauw overleg met de architect, de aannemer, de installateur en eventuele andere bouwpartners. Heinsius Electrotechniek zorgt voor het afmonteren van de installaties en het zorgvuldig programmeren van de systemen. Voor ons is een opdracht pas klaar wanneer u tevreden bent en probleemloos met de installatie kunt werken.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.