Specialisten-Kenniscentrum-Noodverlichting

Intec Installatietechniek b.v.

InTec Installatietechniek is een familiebedrijf en actief in Zuidwest Nederland sinds 1995. Met ons team van ervaren specialisten bieden wij een totaalpakket aan particulieren en zakelijke klanten. Op deze manier is InTec voor u hét loket voor al uw installatietechnische vraagstukken. Met ruim 30 medewerkers richten we ons op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van de technische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Als nuchter Zeeuws bedrijf beloven wij geen luchtkastelen, maar degelijke professionele oplossingen. Wij geloven erin dat we door middel van goed uitgedachte concepten een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde- en toekomstbestendige omgeving. We kiezen ervoor om dicht bij onze klanten te staan en vanuit die invalshoek veilige-, comfortabele- en duurzame installaties te realiseren die aansluiten bij de verwachtingen van onze klant. Onze ambitie is om de beste installatietechnische dienstverlener te zijn binnen ons werkgebied. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u ons nodig in het geval van een calamiteit? Dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse. We weten namelijk dat een probleem snel verholpen moet worden.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Aankomende cursussen

Specialist Inspectie Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.