Jan_van_den_ven

Jan van de Ven Elektrotechniek BV

Sinds de oprichting is Jan van de Ven Elektrotechniek uitgegroeid tot een organisatie met zo’n twintig vakkundige medewerkers. Die ieder in het bezit zijn van de benodigde technische kennis en specialismen. Of er nu van niets iets gemaakt dient te worden of dat er een bestaande installatie mag worden uitgebreid, hiervoor hebben wij altijd een expert in huis! Ook het verlenen van goede service bij de klant is op dit vlak een belangrijke factor. Vandaar dat wij dan ook altijd telefonisch goed bereikbaar zijn voor onze klanten. Mocht er zich plots een probleem voordoen, dan proberen we altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Daarnaast maken we bij grotere projecten veelvuldig gebruik van monitoring. Deze proactieve service zorgt er voor dat we niet probleem oplossend te werk gaan, maar juist probleem voorkomend. Daarnaast bezoeken we onze klanten regelmatig en vinden het belangrijk om alles openlijk bespreekbaar te maken.

Contactgegevens

Industrieweg 12
5531 AD Bladel

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.