JB_tech

JBTech Veenendaal BV

De drieslag van JBTech
Zoals zon, maan en sterren onafscheidelijk aan elkaar verbonden zijn, hebben de brandmelder, het inbraakalarm en de telefooncentrale ook alles met elkaar te maken. En zoals je naar een en dezelfde lucht kijkt om dezelfde hemellichamen te zien, ga je ‘t liefst naar een en dezelfde onderneming om die drie afzonderlijke elementen te regelen. Zo simpel is het. JBTech kent alle installaties en datastructuur vanbinnen en vanbuiten. Of het nu gaat om elektrotechniek, telematica of beveiliging: JBTech Veenendaal is uw partner.

JBTech begeleidt complete trajecten
En wel van het prille begin tot de uiteindelijke oplevering. Niets zo vervelend als dat vervelende stopcontact, dat precies dáár zit waar u ‘m nooit had willen hebben. Of het netwerk dat op een veel te groot aantal gebruikers is ingericht. Nee, dat komt u bij JBTech niet tegen. Zij begeleiden complete trajecten, van begin tot eind. Voorkomt miscommunicatie. Wel zo gemakkelijk.

JBTech biedt volledige ontzorging
Hoe ze te werk gaan? Samen nemen ze de plannen door. Ze inventariseren de wensen en leggen die langs de meetlat van de mogelijkheden. Want ‘t moet natuurlijk wel kunnen. JBTech verzorgt vervolgens de installatie en blijven nadien graag betrokken bij het onderhoud. Op die manier hoeft u maar één ding te onthouden: Ik heb er geen omkijken meer naar. De diepere betekenis van ontzorging.

Gevolgde cursussen

  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Update noodverlichtingsdeskundige

Contactgegevens

Lunet 16
3905 NW Veenendaal

Aankomende cursussen

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024
Derde dag: 18 juni 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Specialist Inspectie Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.