POLA-specialist

Koesveld Techniek

Koesveld Techniek B.V. is een jong en enthousiast bedrijf met veel ervaring in industriële elektrische installaties. Samen heeft het team van Koesveld Techniek jarenlange ervaring in elektrotechnisch installatiewerk voor industrie, infra, kantoor en utiliteit. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor tekenwerk, het inspecteren van arbeidsmiddelen volgens de NEN3140, het inspecteren van laagspanningsinstallaties volgens de NEN1010 en NEN3140, het inspecteren en onderhouden van noodverlichtingsinstallaties, het installeren van pv-installaties.

Met ons team van ervaren specialisten bieden wij een totaalpakket aan onze klanten. Service en Kwaliteit staan bij ons hoog aangeschreven. In geval van calamiteit doen we er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. We streven naar een excellente klanttevredenheid en zijn zelf pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting
  • Specialist Inspectie Noodverlichting
  • Noodverlichtingsdeskundige

Aankomende cursussen

Locatie:
Nog
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.