Leertouwer

Leertouwer

Leertouwer is technisch dienstverlener in elektrotechniek, klimaat en ICT. Al sinds 1929 brengen ze comfort door techniek. Eerst als elektricien van licht- en schelinstallaties. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator. Dagelijks zijn ze bezig met themas als duurzaamheid, zorgtechnologie, beveiliging, connectiviteit, telematica, procesautomatisering en domotica. Ze zetten zich in voor het realiseren van jouw wens in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Leertouwer benadert alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen ze jouw comfort verhogen? Leertouwer wil dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek.

Gevolgde cursussen

  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Update noodverlichtingsdeskundige

Contactgegevens

Albert Plesmanstraat 38
3772 MN Barneveld

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.