Legtenberg

Legtenberg Elektrotechniek BV

Legtenberg Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf welke actief is in het realiseren van technische installaties binnen gebouwen. Hierbij kunt u denken aan domotica, gebouwbeheerssystemen, data- en netwerken, licht- en krachtinstallaties, nood- en vluchtwegverlichting, geluid, omroepinstallaties en telecom. LET vervult hiermee een sterk groeiende behoefte binnen de bouw en installatiebranche.

Opdrachtgevers zijn op zoek naar sterke onafhankelijke partners die in staat zijn vanuit een aanspreekpunt een installatie te leveren met een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Met de eigen advies-, engineerings- en uitvoeringscapaciteit kunnen ze uitstekend aan die vraag voldoen.

Gevolgde cursussen

  • Calculeren
  • Noodverlichtingsdeskundige

Contactgegevens

Berfloweg 96
7553 JS Hengelo

Aankomende cursussen

06 juni 2023

Tweede dag: 13 juni 2023

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Specialist Inspectie Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Praktijkcursus Onderhoud Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.