Sparreboom

Sparreboom Techniek

Sparreboom Techniek is een gerespecteerde technische dienstverlener in het hart van de smart industrie. Met hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers, die zich onderscheiden door domeinkennis van klanten en door onze kernwaarden; intiem, creatief en energiek. Samen zorgen we voor een vlekkeloze installatie en optimaal functioneren.

Dankzij onze specialisaties in techniek en service, beheer en onderhoud, helpen wij veel klanten met een veilige duurzame en efficiëntere exploitatie. We werken daarbij niet alleen met de standaard installaties maar ontwikkelen ons voortdurend. Zo installeren we de eerste grote waterstofketels en zijn we een van de vooruitstrevende security partners. Die kracht zetten wij in voor onze opdrachtgevers. Samen richting de dag van morgen.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting
  • Specialist Inspectie Noodverlichting
  • Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting
  • Onderhouden

Contactgegevens

Brouwerstraat 22
2984 AR Ridderkerk

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.