POLA-specialist

Technisch Buro Pola Zevenaar BV

Wij zijn een totaal installatiebedrijf dat alle facetten van de installatietechniek beheerst. Wij hebben de benodigde kennis en kunde zelf in huis en combineren dat met de no-nonsense aanpak van een familiebedrijf. Met een team van ongeveer 100 betrokken en klantgerichte medewerkers staan wij voor het ontzorgen van onze klanten en het leveren van kwaliteit, service en een goede nazorg. Wij werken in heel Nederland, maar ook in Duitsland, Belgié, Frankrijk, Aruba en Maleisië hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Onze missie is het leveren van vakwerk op alle gebieden waar wij actief zijn. Onze klanten waarderen ons vanwege de geleverde kwaliteit en onze klantgerichtheid. Wij zijn een gestructureerde organisatie en staan dicht bij de opdrachtgever. Concreet is onze kwaliteit vastgelegd in diverse certificaten, zoals VCA, STEK, SCIOS en BORG, waardoor wij altijd volgens de laatste kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen werken. Naast een goede relatie met onze klanten hebben wij ook goede relaties met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat zij en wij snel kunnen leveren en adequate service kunnen verlenen. Wij hebben de meest recente technologische kennis in huis doordat wij de ontwikkelingen op de voet volgen en onze medewerkers stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo blijven we innovatief en creëren we een ambitieus werkklimaat.

Gevolgde cursussen

  • Projecteringsdeskundige Noodverlichting, Onderhouden

 

Contactgegevens

Hengelder 19
6902PA Zevenaar

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.