Timmers

Timmers PS

Timmers Projecten & Service, van oorsprong een familiebedrijf dat maatwerk elektrotechnische oplossingen biedt. Dit doen wij zowel voor de zakelijke als de privémarkt, waarbij we installeren én onderhouden. Zo kunnen we je te allen tijde ontzorgen.

We zijn specialist in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische Installaties voor de utiliteit, (beton)industrie en woningbouw. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten streven wij naar een optimaal resultaat voor jou. Daar komt bij dat onderhoud zowel voor jou als voor ons essentieel is. Met goed onderhoud voorkom je storingen en gaat de installatie langer mee. En wanneer wij met ons onderhoud stroringen voorkomen, is onze klant een tevreden klant!

Gevolgde cursussen

  • Adviseren
  • Inspecteren
  • Noodverlichtingsdeskundige
  • Onderhouden
  • Update noodverlichtingsdeskundige

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Spreekuur Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 10
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

04 juni 2024

Tweede dag: 11 juni 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.