Udink

Udink Noodverlichting BV

Udink Noodverlichting BV is een bedrijf dat zich richt op noodverlichting in de breedste zin van het woord. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn ze in staat iedereen van dienst te kunnen zijn op elk gebied van noodverlichting. Met de kennis op het gebied van noodverlichting kunnen ze productonafhankelijke oplossingen bieden naar ieders wensen en behoeften. Met name voor de vele duizenden centrale noodverlichtingsystemen die er in ons land staan, is Udink Noodverlichting BV zeer deskundig in onderhoud van noodverlichting, reparatie en vervanging. Ze kunnen vrijwel elk systeem leveren en onderhouden. Ook voor reparaties van eenvoudige tot zeer complexe installaties hebben ze goed opgeleid personeel die met de meest moderne apparatuur vrijwel alle storingen kunnen oplossen.

Gevolgde cursussen

  • Noodverlichtingsdeskundige

Aankomende cursussen

Basiscursus Projecteren Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 6
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024

Projecteringsdeskundige Noodverlichting

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

10 september 2024

Tweede dag: 17 september 2024
Derde dag: 08 oktober 2024

Noodverlichtingsdeskundige RION deelgebied A

Locatie: Velp
Nog 0
Volgeboekt
Inschrijven Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over noodverlichting in het algemeen of één van onze cursussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Daarnaast kun je in onze kennisbank, bij onze gratis webinars en in de gratis te downloaden handige ondersteuningsdocumenten ook veel informatie over noodverlichting terugvinden.